maanantai 3. syyskuuta 2012

Marianne cheesecake

    
 
Pohja:
1,5 pötköä minttudominoita
50g voisulaa
 
Murenna keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele irtopohjavuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen teon ajaksi.
 
Täyte:
2,5dl flora vispiä
1 pussi Marianne-Crushia
250g maitorahkaa
1dl tomusokeria
6 liivatelehteä
 
Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon Marianne-Crush, tomusokeri ja rahka. Liota 6 liivatelehteä kylmässä vedessä. Kiehauta puoli desiä vettä ja sulata liivatelehdet siihen. Sekoita liivateseos Marianne-vaahtoon ja kaada seos keksipohjan päälle. Anna kakun hyytyä jääkaapissa pari tuntia, tai kunnes seos on hyytynyt kunnolla.
 
Päälle:
Marjoja (käytin mustikoita ja vadelmia)
Hyytelösokeria
marjamehua
 
Kiehauta marjamehua kattilassa. Tee siitä kiille kakun päälle, paketin ohjeen mukaan. Anna jäähtyä reilusti. Koristele sillä välin kakku marjoilla ja lusikoi sitten pikkuhiljaa kiillettä marjojen päälle. Anna hyytyä hyvin ja koristele sitten kakkua jos tahdot....:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi se ilahduttaa aina!